Made In China Talk  

Go Back   Made In China Talk > International Business Talk > Import > Hardware
Directory Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read 中文




Have this been happened in your case?


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-10-2017, 11:32 PM
johnwalker johnwalker is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 14
Feedback: (0)
Default Have this been happened in your case?

Months ago i paid for Home Broadband. In my room i couldn't receive any signal so i connected it to my home telephone. In that case i'd like to surf the internet or playing games in my room so i need an extra Router for building wifi network system. I purchased this one TP-LINK Router.
At the very first 2 months it worked really perfectly. But last month the speed is unstable and even dead after hours' using. Being troubled by this kind of stuff, and unfortunately i got the invoice lost. But TP-LINK saler told me that i could change a new one with warranty. Now it's summer, i can't make sure if it's related to high tempreture, either if the data settng was wrong.
Any answers and suggestions will be appreciated!

Please Help.

Thanks !

I didn't find the right solution from the internet.
References:
-http://www.hardwareforums.com/threads/have-this-been-happened-in-your-case.43047/
-Corporate Video Cost Examples
Reply With Quote




Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


| Business Forum | Toronto Chinese

All times are GMT +9. The time now is 01:45 PM.


All rights reserved. Copyright © 2007 Made In China Talk